Wat mag ik verwachten?

U mag van mij 100% commitment verwachten, ik wil u helpen een betere versie van uzelf te maken. Ik zal u bijstaan met adviezen, informatie, een sterke schouder of misschien wel de goedbedoelde en welbekende schop.

Kunnen kinderen ook terecht?

Jazeker, ik ben bezig mij ook te specialiseren in het begeleiden van kinderen en jongeren.
Kan ik stoppen met mijn medische behandeling? Dit zou ik zeker niet doen, alleen in overleg met uw behandelend arts is het verstandig iets te wijzigen of stop te zetten. Ik ben geen arts en neem ook die verantwoordelijkheid niet. Wel kunnen we samen streven naar minder medicatie om uiteindelijk deze niet meer nodig te hebben.


Wat als ik niet tevreden ben?

Dan hoor ik dit graag van u! Ik wil graag samen met u kijken naar een oplossing waar we ons beiden in kunnen vinden.

 

Wat als ik gedurende mijn begeleiding met vragen zit?

Als uw vraag niet tot het volgende consult kan wachten dan mag u mij via WhatsApp of mail deze stellen.


Welke garantie heb ik?

U heeft de garantie dat ik me 100% inzet zodat u uw doel kunt halen. Wat haalbaar is is uiteraard per persoon verschillend maar ik bespreek dit graag met u tijdens de intake en dit staat ook in het u toe gemailde verslag. Uiteraard hangt het resultaat voor een groot deel van u af, maar…..U kunt meer dan u denkt!

 

Wanneer geen contact opnemen?

Als u niet echt gemotiveerd bent of als u veel vlees en / of vis wilt blijven eten. Ik vind dierenwelzijn en klimaat belangrijker dan mijn inkomen.