Mijn naam is u bekend, Gabby Knops, bouwjaar 1966, drie dochters zelf gebaard en mijn man heeft twee zonen uit zijn vorige huwelijk meegenomen. Een samengesteld gezin dus.  Maar wel rustig want alles is het huis uit.

 

Ik ben in 1990 (jeetje!) afgestudeerd als HBO-V verpleegkundige en ben sindsdien werkzaam in verschillende velden binnen en buiten de gezondheidszorg, in Nederland en België.

 

Wat een grote rol speelt in mijn leven is dierenliefde en mijn bezorgdheid om het milieu. Ik ben overtuigd vegetariër, waar mogelijk veganistisch. Dit komt terug in mijn begeleiding.

 

Ik ben een nostalgisch type: Zet Pippi Langkous op en ik ben verkocht, geef me een Laurierstaaf en ik ben stil, blader ik door oude foto's heen dan zit ik te sniffen....

 

Maar ik kan ook met beide voeten op de grond staan, het gezonde eten en regelmatige bewegen heeft mij denk ik wel gered van de kankerbehandeling. Maar de conditie van ervoor, dat ik drie maal per week 1,5 uur ging kickboksen. die krijg ik waarschijnlijk nooit meer terug.